Thursday, February 4, 2010

GIVEWAY CONTEST MUFFIN


JENG......JENG..JENG...terkesima nak join giveway ni..sbb muffin aa..my favourite tu....sapa tak suka...smua org minat aa..muffin yg penuh berwarna warni....menarik bebeor perhatianku..hehe..macam2 perasa lak..nyum2...kategori yg aku pilih no 3...hehe...lupa lak nak tinggalkan email....emailku...putri_nian@yahoo.com.sg
So disini akusertakan syarat2nya skali:

1. Jadi follower myminimuffin

2. link blog saya di blog korang.

3. Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni. Letakkan pic atas tu skali ye. Pastu letak link http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html kat post tu ye.


4. Korang copy gambar contest kat atas kiri tu, buat mcm di blog saya juga, link gambar tu ke http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html. Boleh 'Add a Gadjet', pilih picture dan masukkan link tadi.


5. Tinggalkan komen korang kat post ni, link korang buat pasal contest ni ye. Tinggalkan email korang sekali, kategori pilihan. Bagi kategori 1 dan 2, sila masukkan tarikh majlis kahwin anda @ harijadi anak anda.

6) Pada tarikh akhir contest nanti (20 Februari 2010), saya akan emailkan satu gambar minimuffin untuk anda teka berapa jumlahnya. Anda perlu meneka dalam masa sehari sahaja. Nanti submit tekaan anda pada 21.02.2010. Pemenang akan dipilih berdasarkan tekaan paling tepat @ paling hampir tepat. Jika ada lebih dari 1 pemenang, mereka akan diberi lagi gambar untuk diteka.

7) Pemenang kategori 1 hendaklah scan kad kahwin 3 minggu sebelum majlis untuk pengesahan.

Selamat Mencuba!!


Ok..mariiiiiiiiiiiiii join......makan muffin aa..besh tu...nak jer aku wat tapi tak pandai...hehe..

2 comments:

  1. Good Luck yer .. kalau menang .. makan tuk jijah sekali ...

    ReplyDelete
  2. hehe..leh jer..kalu bab2 tlong makan..

    ReplyDelete