Sunday, March 21, 2010

BALEK KL

Terasa rindu aku pd blog aku ni..hehe..yer aa...6 hr aku tak de kat kuantan..slasa aku lek bentong dlu umah tok aku...berubat my baby ni asyik nngis jer...dapat ler tok nek nya ubat sket...lama dah aku tak lek bntong...

N then rabu baru aku lek umah mertua aku kat kl...ada ler dlm 5 hr gak..yer aa...kene lek lama sket..sbb slama aku dah de baby ni..baru ni aku baru lek..per lagi terubat ler rindu tok ayah n tok maknya pd cucu tombam dia ni....hhehe

Balek je mcm2 diorg beri bouncer ler stroller ler...aduhai..rzeki mustaqim betoi..ada gak yg bagi duit..besh2...nnti raya kasi kutip duit rya...leh gak wat buku utk mustaqim tombam ni...hehe

Pe2 aku happy lek kl...besh sbb dapat tunjuk anak kat mertua..:)))

2 comments:

  1. anak mcm mana? dah tak nangis dah?

    ReplyDelete
  2. ank alhamdulillah sehat..cuma de kembung sket2..

    ReplyDelete